fbpx

Yksityishenkilöt

Pilates-, kehonhuolto- tai mindfulness-tunnit

Kaipaatko muutosta? Haluaisitko toisenlaisen elämän? Tuntuuko siltä, että arjen tehtävät ja velvollisuudet painavat hartiat lysyyn, kiristävät kehon ja vievät yöunet?

Pilates auttaa pitämään ryhdin hyvänä. Hartia- ja päänsärky helpottuvat, kun löydät kehosi luonnollisen ryhdin. Kehonhuoltotunneilla autetaan kiristävän kehon tilannetta. Yöuniin auttaa mindfulness (suom. hyväksyvä tietoinen läsnäolo) harjoittelu, joka auttaa myös mm. stressinhallintaan ja vuorovaikutukseen.

Katso kalenterista missä ja milloin pidän tunteja.

Pääsääntöisesti pidän tunteja eri kuntosaleilla ja studioilla. Joskus järjestän myös ns. omia tunteja/kursseja. Seuraa ajankohtaisia tapahtumia Facebook-tililläni Tmi Anne Suomi. Ohjaan myös yksityistunteja.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Aktiivisuusrannekkeella tai vastaavalla pystyt seuraamaan hyvinvointiasi. Astetta syvemmälle hyvinvointisi tilasta pääset Firstbeat Hyvinvointimittauksen avulla. Kolmen päivän ajan pidät kehossasi mittalaitetta, joka mittaa sydämen sykkeen ja sykevälivaihtelun eli missä tahdissa sydämesi lyö. Näiden kahden tiedon avulla pystytään analysoimaan mm. palautumistasi, unesi laatua, liikkumisesi tehokkuutta ja stressitasoasi. Mittauksen hinta sisältäen laitteen vuokran ja analyysin on 165 € sis. alv 24%.

Ota yhteyttä!

CV:ssäni on tarkemmat tiedot koulutuksista. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät Mindfulnes , Pilates ja Kehonhuolto