Toinen elämä -
Kehon & mielen paja

”Meillä on vain kaksi elämää. Toinen elämä alkaa, kun ymmärrämme, että meillä on vain yksi elämä.”
Kungfutse

Kehon ja mielen hoitoa juuri sinulle!

Kuulostaisiko rennompi ote elämään mukavalta?
Tule Rentouttava pilates -tunnilleni tai Stressaa rennosti -kurssille joko yksityishenkilönä tai tilaa palvelu tiimillesi. 

Anne

Pilates ja Mindfulness ohjaaja

Mitä sinulle kuuluu juuri nyt?

Miten kehosi ja mielesi voivat? Miten paras ystäväsi, eli sinä itse, haluaisi huolehtia sinusta?

Pilates harjoittelun avulla saat voimakkaan ja joustavan kehon. Pilates auttaa sinua tunnistamaan kehon virheellisen toiminnan ja muuttamaan sen oikeaksi. Pääset eroon kireyksistä ja säryistä.

Mindfulness harjoittelu auttaa sinua tulemaan tietoiseksi elämääsi vaikuttavista asioista. Kun tiedostat asiat, voit halutessasi muuttaa niitä. Miten suhtaudut stressiin? Miten olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa? Ja ennen kaikkea miten suhtaudut itse itseesi, lannistavasti vai kannustavasti?

Tule tunneilleni! Saat Toisen Elämän.

Everyone is the architect of their own happiness. Jokainen on oman onnensa arkkitehti
joseph pilates anne suomi toinen elama
Joseph Pilates
Pilates metodin kehittäjä

Ohjaan pilates ja mindfulness tunteja pääkaupunkiseudulla.

Pilatesharjoittelun avulla saat voimakkaan ja joustavan kehon. Pilates auttaa tunnistamaan kehon virheellisen toiminnan ja muuttamaan sen oikeaksi. Hartiat pysyvät alhaalla ja pääkipu poissa. Selän luonnollinen S-kaari löytyy ja pääset eroon selkäkivuista.

Mindfulness harjoittelu auttaa sinua tuomaan huomion tähän hetkeen ilman arvostelua. Pään sisäinen puhe koskien mennyttä tai tulevaa laantuu. Vuorovaikutus paranee, kun pystyt kuuntelemaan keskustelukumppania keskittyneesti. Myötätunto itseä ja muita kohtaan kasvaa. Innovatiivisuus paranee, kun pystyt katsomaan asioita aloittelijan mielentilalla, uusin silmin, laatikon ulkopuolelta. Stressinhallinta paranee.

 

Fyysistä ja henkistä hyvinvointia ei saavuta toiveajattelulla. Molemmat vaativat henkilökohtaista sitoutumista niiden kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

lue lisää palveluista

REFERENSSIT

”Minun mielestäni olet erittäin hyvä ohjaaja ja on ollut helppo seurata ohjeitasi tuntien aikana. Olet erittäin selkeä ja rauhallinen. Puhut sopivan paljon, mutta et liikaa. Ääni kuului aina hyvin ja ohjausta oli miellyttävä kuunnella. Ohjauskieli oli selkeää ja ohjeita oli helppo seurata. Myös harjoitusten lopussa käyttämäsi gongin ääni oli todella miellyttävä. Mindfulness-tunti on ollut todella hyödyllinen ja rauhoittava kokemus viikoittain lokakuusta lähtien.”
Ritva
"Voi miten äkkiä taas eilinenkin tunti meni, ajantaju katoaa. Todella rentoutunut olo oli sen jälkeen"
Online tunnille osallistunut
”Olet Anne erinomaisen hyvä ohjaaja. Rento ja kuitenkin pidät langat hyvin käsissä. Olet tässäkin työssä rauhallinen ja levollinen. Sanasi ovat hyvin kannustavia ja sallivia. Pidin todella tästä rupeamasta jossa sain olla mukana."
Nina Stenberg
"Minusta pilates oli erittäin miellyttävä kokemus: ei ollut kiire tunnille, kun valmiiksi kotona, opetus eteni sopivassa tahdissa. Liikkeet sopivia etäjumppaan. Tosi hyvä ohjaaja!!!"
Online tunnille osallistunut
"Pidin sun tavastasi ohjata. Ohjasit rauhallisesti, luontevasti ja selkeästi. Sinussa henkilönä ja välittämässäsi viestissä ei ole ristiriitaa ja se osaltaan auttaa osallistujaa keskittymään ja rauhoittamaan mielensä.”
Anneli