Yritykset ja julkishallinto

Mikä on työntekijöiden hyvinvoinnin tilanne? Onko sinulla mitattua tietoa asiasta? Haluaisitko vähentää sairaspoissaolojen määrää?

Toinen Elämä – kehon & mielen paja auttaa sinua pitämään huolta työntekijöiden fyysisestä ja henkisestä kunnosta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla

  • Työntekijä saa mitattua tietoa kehonsa tämän hetkisestä tilasta mm. stressin määrästä, unen määrästä ja laadusta sekä liikunnan tehokkuudesta.
  • Työnantaja saa yhteenvedon kaikkien työntekijöiden hyvinvoinnin tilanteesta.

Yksittäisen mittauksen hinta sisältäen laitteen vuokran ja analyysin on 133,06 € + alv 24% (hinta voimassa 31.12.2019 asti). Jos haluat laajempaa yhteistyötä, niin teen tarjouksen. Ota yhteyttä anne@toinenelama.fi.

Hyvinvointianalyysin jälkeen pystyt tekemään oikeat päätökset hyvinvointia ylläpitävistä ja parantavista toimenpiteistä, esimerkiksi:

  • Kehon ja mielen huolto hetki auttaa työntekijää palautumaan ja virkistäytymään työpäivän lomassa. Kesto on 30 minuuttia, 20 minuuttia taukojumppaa ja 10 minuutin mindfulnessiin perustuva rentoutusharjoitus. Käynti toimistolla esimerkiksi kerran kuukaudessa. Muuna aikana työntekijät voivat tehdä omatoimisesti palveluun sisältyvän videon avulla.
  • Mindfulness harjoitusten avulla stressinhallintakyky ja vuorovaikutus paranevat. Se vähentää kausiflunssia, lisää keskittymiskykyä ja innovatiivisuutta.
  • Pilateksen avulla työntekijä saa voimakkaan ja joustavan kehon. Pilates auttaa pitämään ryhdin hyvänä. Hartia- ja päänsärky helpottuvat, kun henkilö löytää luonnollisen ryhtinsä. Sairaspoissaolot vähenevät.
  • Kehonhuoltotunnilla työntekijän liikkuvuusrajoitteet vähenevät tai poistuvat. Hyvinvointi paranee.

Voin tulla pitämään pilates-, kehonhuolto- tai mindfulness-tunteja joko toimitiloissa olevaan saliin tai järjestää salin jostakin muualta.

Autan mielelläni hyvinvoinnin tilanteen selvittämisessä sekä tarvittavien toimenpiteiden käynnistämisessä. Ota yhteyttä  ja kerro tarpeistasi tarkemmin. Teen sinulle ehdotuksen, miten voin auttaa yritystäsi pitämään huolta työntekijöistäsi.

CV:ssäni on tarkemmat tiedot koulutuksista. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät Mindfulnes , Pilates ja Kehonhuolto