fbpx

Yhdistykset ja järjestöt

Toimitko yhdistyksessä tai järjestössä, joka haluaisi tarjota jäsenilleen hyvinvointiin liittyviä palveluita?

Kaipaavatko jäsenet apua esimerkiksi stressinhallintaan? Tai olisiko tarvetta voimistaa ja parantaa kehon liikkuvuutta? Tai kiinnostaako hyvinvoinnin mittaaminen?

  • Mindfulness harjoitusten avulla henkilön stressinhallintakyky paranee. Se vähentää kausiflunssia, lisää keskittymiskykyä ja innovatiivisuutta.
  • Pilateksen avulla henkilö saa voimakkaan ja joustavan kehon. Pilates auttaa pitämään ryhdin hyvänä. Hartia- ja päänsärky helpottuvat, kun henkilö löytää luonnollisen ryhtinsä.
  • Kehonhuoltotunnilla henkilön liikkuvuusrajoitteet vähenevät tai poistuvat. Hyvinvointi paranee.
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla jäsen saa mitattua tietoa kehonsa tämän hetkisestä tilasta mm. stressin määrästä, unen määrästä ja laadusta sekä liikunnan tehokkuudesta. Tarvittaessa voin tehdä yhteenvedon kaikkien jäsenten hyvinvoinnin tilanteesta. Yksittäisen mittauksen hinta sisältäen laitteen vuokran ja analyysin on 133,06 € + alv 24%.

Voin tulla pitämään pilates-, kehonhuolto- tai mindfulnesstunteja joko mahdolliseen toimitilaan tai järjestää salin muualta.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi tarkemmin. Teen sinulle ehdotuksen, miten voin auttaa yhdistystäsi tai järjestöäsi pitämään huolta jäsenistäsi.

CV:ssäni on tarkemmat tiedot koulutuksista. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät Mindfulnes , Pilates ja Kehonhuolto