fbpx

Kurssit

Tule Rentouttava pilates -livetunnilleni!
Ohjaan tunteja keskiviikkoisin 8. – 29.4.2020 klo 17.00 – 17.40.
Osallistuminen on Zoom -nimisen ohjelman kautta. Se on helppo ottaa käyttöön.
Tunnin aikana saat voimaa ja joustavuutta kehoosi pilates liikkeillä. Liikkeissä huomioidaan koko keho. Tunnin alussa ja lopussa tehtävät rentoutushetket auttavat mieltäsi rentoutumaan.
Ohjaan liikkeistä erilaisia vaihtoehtoja taitotason ja kehon tilanteen vaatimukset huomioiden. Olet lämpimästi tervetullut, olit sitten ensikertalainen tai pidempään pilatesta harrastanut.
Tunnin jälkeen kireydet ovat poissa, tunnet itsesi pidemmäksi, ryhtisi on parantunut ja mielesi on rennompi.
 
Liikkuvuutta ja keskittymiskykyä swingiin -livetunti
Golffari! Osallistu sinulle räätälöityyn kehon ja mielen huollon livetuntiin maanantaisin 6. – 27.4.2020 klo 17.30 – 18.10. Huom. ei 2. pääsiäispäivänä maanantaina 13.4.
Käymme läpi pilateksen avulla golffareille tärkeitä lihasryhmiä ja harjoitteita, joilla vältyt golffareiden ongelmilta kuten alaselkäkivuilta. Mindfulness harjoitusten avulla parannat keskittymiskykyäsi. Tällä kurssilla emme opettele golf-tekniikkaa vaan keskitymme kehosi ja mielesi hallintaan.
 
Kurssien maksut ja ilmoittautuminen
Maksupolitiikkana on vapaaehtoinen kurssimaksu 10€/kurssi kaikilta huhtikuun tunneilta yhteensä. Lähetän laskun sähköpostilla.
Molempiin kursseihin mahtuu mukaan 10 henkilöä. Ilmoittaudu minulle sähköpostilla anne@toinenelama.fi. Lähetän paluupostissa osallistumislinkin Zoom -ohjelmaan ja laskun jos haluat maksaa kurssimaksun.