fbpx

Liikuntapalveluita tarjoavat yritykset

Pilates-, kehonhuolto- tai mindfulness-tunnit

Tarvitsetko iloista ja luotettavaa pilates-, kehonhuolto- tai mindfulness-tunnin ohjaajaa? Tuntiohjelmaa suunnitellessani mietin, miltä minusta tuntuisi olla tunnilla. Ohjaukseni on tarkkaa. Koska olen myös mindfulness-ohjaaja, pyydän usein tuomaan huomion kehon erilaisiin tuntemuksiin liikkeen aikana. Yksi osallistuja sanoi kerran, että tunneillani on helppo olla, kun tietää mitä pitää tehdä.

Aloitin pilateksen harrastuksena v. 2004. Ammatti siitä tuli v. 2013 kun kouluttauduin Somatic Pilates -ohjaajaksi Jarmo Ahosen johdolla. Olen pitänyt tunteja eri kuntosaleilla. Toimistotyötaustani tuo ymmärrystä istumatyöntekijän kehonhuollon tarpeisiin.

V. 2014 kävin Somatic Stretching koulutuksen, joka antaa hyvän pohjan pitää erilaisia kehonhuolto ja venyttelytunteja.

Mindfulnessiin tutustuin ensimmäisen kerran v. 2015. Se on auttanut minua huomaamaan milloin olen stressaantunut ja tarvitsen lepoa. Toukokuussa 2019 valmistuin Leena Pennasen jatkokoulutuksesta mindfulness-ohjaaja CFM:ksi.

Pilates- ja kehonhuoltotunteihin voi mainiosti yhdistää myös mindfulnessiin perustuvan rentoutusharjoituksen (mindfulness suom. hyväksyvä tietoinen läsnäolo). Harjoitus voi olla 5 – 30 minuutin mittainen, esim. 60 min pilatesta ja 15 min rentoutusta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Haluatko tarjota asiakkaillesi kokonaisvaltaisen hyvinvointikartoituksen? Kouluttauduin v. 2017 Firstbeat Hyvinvointianalyysin tekijäksi. Kolmen päivän ajan asiakas pitää kehossaan mittalaitetta, joka mittaa sykkeen ja sykevälivaihtelun.

Tietojen perusteella analysoidaan mm. palautumisen laatu ja määrä, stressin määrä ja liikuntasuorituksen tehokkuus. Yksittäisen mittauksen hinta sisältäen laitteen vuokran ja analyysin on 133,06 € + alv 24%. Jos haluat laajempaa yhteistyötä, niin teen tarjouksen. Ota yhteyttä anne@annesuomi.fi.

CV:ssäni on tarkemmat tiedot koulutuksista. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät Mindfulnes , Pilates ja Kehonhuolt: